Need rullid valmivad vaid 10 minutiga!
Lisada võib ka retseptis nimetamata lisasid: 1/2 tassi kikerherneid, tuunikala, lõhet, kana jne.
Selle retsepti saate hõlpsalt veganiks muuta – jätke lihtsalt fetajuust välja.
Valida võib ka gluteenivabad tortillad.
Koostis:
2 suurt tortillat spinatiga
1/2 tassi hummust teie valikul
1/3 tassi murendatud fetajuustu
1/4 tassi hakitud tomateid
1/4 tassi tükeldatud KALAMATA oliive (ilma kivideta)
2 tassi värsket beebispinatit
Ettevalmistus:
1. Lao tortillad lõikelauale. Määri hummust ühtlaselt igaühe peale. Seejärel jaga tortilladele feta, tomat, oliivid ja spinat – kata need täielikult täidisega.
2. Tasandage ja suruge täidis kätega kokku. Keera tortillad tihedalt rulli ja aseta lõikelauale või taldrikule.
3. Tõsta tortillarullid 30 minutiks (või kuni 2 tunniks) külmkappi – võid mässida kilesse või jätta katmata.
4. Eemaldage rullid külmkapist ja lõigake igaüks umbes 8 tükiks.
5. Laota rullid suurele taldrikule ja serveeri. Maitsev!
Saagis: 16 rulli
Retsept: ambitiouskitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login