Spinati tortilla rullid fetajuustu ja oliividega

    Need rullid valmivad vaid 10 minutiga!
    Lisada võib ka retseptis nimetamata lisasid: 1/2 tassi kikerherneid, tuunikala, lõhet, kana jne.
    Selle retsepti saate hõlpsalt veganiks muuta – jätke lihtsalt fetajuust välja.
    Valida võib ka gluteenivabad tortillad.


    Koostis:


    2 suurt tortillat spinatiga
    1/2 tassi hummust teie valikul
    1/3 tassi murendatud fetajuustu
    1/4 tassi hakitud tomateid
    1/4 tassi tükeldatud KALAMATA oliive (ilma kivideta)
    2 tassi värsket beebispinatit

    Ettevalmistus:


    1. Lao tortillad lõikelauale. Määri hummust ühtlaselt igaühe peale. Seejärel jaga tortilladele feta, tomat, oliivid ja spinat – kata need täielikult täidisega.
    2. Tasandage ja suruge täidis kätega kokku. Keera tortillad tihedalt rulli ja aseta lõikelauale või taldrikule.
    3. Tõsta tortillarullid 30 minutiks (või kuni 2 tunniks) külmkappi – võid mässida kilesse või jätta katmata.
    4. Eemaldage rullid külmkapist ja lõigake igaüks umbes 8 tükiks.
    5. Laota rullid suurele taldrikule ja serveeri. Maitsev!


    Saagis: 16 rulli
    Retsept: ambitiouskitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login