Punase läätse ja köögiviljahautis – kiire, tervislik ja maitsev!
Soovitame serveerida riisi või pastaga.
Koostis:
1 spl ekstra neitsioliiviõli
Sibul, hakitud
2 küüslauguküünt, hakitud
1 suur suvikõrvits, riivitud
2 porgandit, riivitud
¾ tassi (150 g) punaseid läätsi, loputatud
2 tassi (500 ml) köögiviljapuljongit
2 purki (igaüks 400 g) tükeldatud tomateid
1 tl kuivatatud tüümiani
Ettevalmistus:
1. Kuumuta õli suures paksupõhjalises kastrulis, seejärel lisa hakitud sibul ja prae läbipaistvaks (2–3 minutit).
2. Lisa küüslauk ja prae veel 2 minutit.
3. Lisa tükeldatud suvikõrvits ja porgand ning prae umbes 5 minutit (kuni köögiviljad on pehmed).
4. Lisa köögiviljapuljong, punased läätsed, tomatid ja tüümian.
5. Alanda kuumust ja hauta osaliselt kaanega, kuni läätsed on pehmed – umbes 20 minutit.
6. Serveeri läätsed kuumalt riisi või pasta peale. Maitsev!
Saagis: 8 portsjonit
Retsept: heynutritionlady.com
Only registered users can comment.
Register or Login