Punase läätse ja köögiviljahautis

    Punase läätse ja köögiviljahautis – kiire, tervislik ja maitsev!
    Soovitame serveerida riisi või pastaga.


    Koostis:


    1 spl ekstra neitsioliiviõli
    Sibul, hakitud
    2 küüslauguküünt, hakitud
    1 suur suvikõrvits, riivitud
    2 porgandit, riivitud
    ¾ tassi (150 g) punaseid läätsi, loputatud
    2 tassi (500 ml) köögiviljapuljongit
    2 purki (igaüks 400 g) tükeldatud tomateid
    1 tl kuivatatud tüümiani


    Ettevalmistus:


    1. Kuumuta õli suures paksupõhjalises kastrulis, seejärel lisa hakitud sibul ja prae läbipaistvaks (2–3 minutit).
    2. Lisa küüslauk ja prae veel 2 minutit.
    3. Lisa tükeldatud suvikõrvits ja porgand ning prae umbes 5 minutit (kuni köögiviljad on pehmed).
    4. Lisa köögiviljapuljong, punased läätsed, tomatid ja tüümian.
    5. Alanda kuumust ja hauta osaliselt kaanega, kuni läätsed on pehmed – umbes 20 minutit.
    6. Serveeri läätsed kuumalt riisi või pasta peale. Maitsev!


    Saagis: 8 portsjonit
    Retsept: heynutritionlady.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login