Soovitame seda Korea maitsega kana serveerida riisi ja köögiviljadega.
See võtab 30 minutit!
Koostis:
450 g kana reieliha
½ sibulat, hakitud
⅓ tassi (50 g) maisitärklist või kartulitärklist
¼ tassi (60 ml) taimeõli (või mis tahes neutraalset õli).
Tükeldatud kevadsibul (valikuline, serveerimiseks)
½ tl röstitud seesamiseemneid (valikuline, serveerimiseks)
Kastme jaoks:
2 küüslauguküünt, hakitud
2 spl valget suhkrut (võib asendada mee või pruuni suhkruga)
2 supilusikatäit GOCHUJANG (Korea vürtsikas tšillipasta)
2 spl tavalist (mitte tumedat) sojakastet
2 tl röstitud seesamiseemneid
1 tl röstitud seesamiõli
1 spl maisitärklist või kartulitärklist
1 tass (250 ml) külma või toatemperatuuril vett
Ettevalmistus:
1. Lõika kanakintsud 4 cm suurusteks tükkideks ja lisa need suurde kaussi. Pane kõrvale.
2. Sega väikeses kausis kokku kastme ained. Pane kõrvale.
3. Lisa maisitärklis suurde kaussi koos kanaga. Sega, et kana oleks maisitärklisega ühtlaselt kaetud.
4. Kuumuta suurel pannil keskmisel-kõrgel kuumusel õli. Prae kana kuldpruuniks, umbes 5-6 minutit mõlemalt poolt. Tõsta paberrätikutega vooderdatud taldrikule (liigse õli äravooluks).
5. Seejärel prae sibul keskmisel-kõrgel kuumusel läbipaistvaks (umbes 30-45 sekundit).
6. Lisa kaste ja sega paksemaks.
7. Kui kaste on paksenenud, alanda kuumust keskmisele tasemele. Sega praekana ühtlaseks kattumiseks. Kaunista hakitud talisibula ja seesamiseemnetega. Maitsev!
Saagis: 3 portsjonit
Retsept: christieathome.com
Only registered users can comment.
Register or Login