Vegan juustukaste

    See on lihtsalt valmistatav vegan “juustu” kaste (pähklivaba), mille valmistamiseks kulub vaid 3 minutit!
    Serveeri pitsa, nachode, pasta, burgerite, röstsaia ja muuga!


    Koostis:


    ¾ tassi (180 ml) kookospiima, täisrasvast (või muud taimset piima, näiteks mandli)
    3 supilusikatäit (20 g) toitvaid pärmihelbeid
    2 supilusikatäit (15 g) tapiokijahu
    ½ tl meresoola (või maitse järgi)
    ½ tl sibulapulbrit (valikuline)
    ¼ teelusikatäit küüslaugupulbrit (valikuline)
    Näputäis suitsupaprikat (valikuline)


    Juhised:


    1. Pange kõik koostisosad kastrulisse ja segage vispliga. Kui see on kokku segatud, lülitage kuumus sisse ja keetke pidevalt segades.
    2. Kuumuta madalal kuni keskmisel kuumusel umbes üks minut (kuni kaste muutub venivaks nagu juust).
    3. Kui “juustu” kaste on liiga paks – lisa lihtsalt rohkem kookospiima või muud taimset piima (või vett), kuni 1 tass.


    Saagis: 3 portsjonit
    Retsept: elavegan.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login