Seesami- ja ingverikaste sobib hästi erinevate salatitega.
Proovi seda (või sarnast) kombinatsiooni: terad (valge/pruun/must riis; kinoa), taimne valk (sojaoa TOFU/TEMPEH/röstitud kikerherned), köögiviljad ja rohelised (näiteks: redis, porgand, röstitud spargelkapsas või suvikõrvits jne) ja mis kõige tähtsam – seesing!
Koostis:
3 spl sile (võimalikult vedel) TAHINI (seesamipasta)
2 spl röstitud seesamiõli
2 spl riisiäädikat
1 spl TAMARI kastet
1 tl riivitud värsket ingverit
1 tl vahtrasiirupit või mett
1-3 spl vett (ja rohkem kui vaja)
Ettevalmistus:
1. Sega väikeses kausis kokku TAHINI (seesamipasta), seesamiõli, äädikas, TAMARI kaste, ingver, vahtrasiirup ja 1 spl vett. Vahusta ühtlaseks ja kombineeritud massiks.
2. Kui kaste on liiga paks, lisa veel 1-2 supilusikatäit vett.
MÄRKUS: Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage ühtlase vedela konsistentsiga TAHINIt (mitte kuivmassi, mille leiate purgi põhjast). TAHINI konsistents võib samuti erineda olenevalt tootjast.
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login