Seesami ingveri kaste

    Seesami- ja ingverikaste sobib hästi erinevate salatitega.
    Proovi seda (või sarnast) kombinatsiooni: terad (valge/pruun/must riis; kinoa), taimne valk (sojaoa TOFU/TEMPEH/röstitud kikerherned), köögiviljad ja rohelised (näiteks: redis, porgand, röstitud spargelkapsas või suvikõrvits jne) ja mis kõige tähtsam – seesing!


    Koostis:


    3 spl sile (võimalikult vedel) TAHINI (seesamipasta)
    2 spl röstitud seesamiõli
    2 spl riisiäädikat
    1 spl TAMARI kastet
    1 tl riivitud värsket ingverit
    1 tl vahtrasiirupit või mett
    1-3 spl vett (ja rohkem kui vaja)


    Ettevalmistus:


    1. Sega väikeses kausis kokku TAHINI (seesamipasta), seesamiõli, äädikas, TAMARI kaste, ingver, vahtrasiirup ja 1 spl vett. Vahusta ühtlaseks ja kombineeritud massiks.
    2. Kui kaste on liiga paks, lisa veel 1-2 supilusikatäit vett.
    MÄRKUS: Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage ühtlase vedela konsistentsiga TAHINIt (mitte kuivmassi, mille leiate purgi põhjast). TAHINI konsistents võib samuti erineda olenevalt tootjast.


    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login