Õhufritüür Tofu

    Tofu on taimne valguallikas, mis on populaarne taimetoitlaste ja veganite seas.
    Soovitame seda õhkfritüüris küpsetatud tofut serveerida koos riisi, praetud köögiviljade, kastmega (näiteks seesami-ingveri kaste) jne.


    Koostis:


    400 g eriti kõva TOFU
    ½ supilusikatäit avokaadoõli
    2 spl TAMARI kastet
    ½ tl SRIRACHA kastet
    1 spl maisitärklist


    Ettevalmistus:


    1. Vajutage TOFU-nuppu (valikuline): mässige TOFU-plokk köögirätikusse või ühekordselt kasutatavasse rätikusse. Aseta peale raske malmpann ja lase 30 minutit seista. See meetod aitab liigse vee välja pigistada, nii et TOFU on praadimisel krõbedam.
    2. Kuumuta õhufritüür 200 °C-ni.
    3. Sega suures kausis õli, TAMARI ja SRIRACHA kastmed. Lõika TOFU kuubikuteks, lisa kaussi ja sega õrnalt läbi (see peaks olema kastmega hästi kaetud). Puista peale maisitärklist ja viska uuesti läbi.
    4. Asetage TOFU kuubikud ühe kihina õhkfritüüri, jättes iga kuubiku vahele ruumi. Ärge pange panni liiga täis – vajadusel korrake partiidena. Prae 11–15 minutit – kuni TOFU on kuldpruun (keerake poole peal). Täpne aeg oleneb teie õhufritüürist. Korrake neid samme ülejäänud TOFU kuubikutega.


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login