Kikerherne nuudlisupp

    Koostis:


    1 spl ekstra neitsioliiviõli
    1 sibul, hakitud
    2 suurt porgandit, tükeldatud
    2 sellerivart, tükeldatud
    3 küüslauguküünt, hakitud
    2 spl riivitud värsket ingverit
    1 tl kuivatatud tüümiani
    1 tl kuivatatud rosmariini
    Sool ja pipar
    1 tass (200 g) kuivatatud kikerherneid (vastab 2 tassile keedetud või konserveeritud kikerhernestele)
    4 tassi (950 ml) köögiviljapuljongit
    3 tassi (950 ml) vett
    2 tassi (120 g) FUSILLI (või muu pasta kujuga)
    Sool ja pipar (maitse järgi)
    4 tassi (80 g) rohelist lehtkapsast (või muud rohelist), tükeldatud


    Ettevalmistus:


    1. Kuumuta oliiviõli suures paksupõhjalises kastrulis (keskmisel-kõrgel kuumusel).
    2. Lisa hakitud sibul ja prae umbes 3 minutit. Seejärel lisa 3 hakitud küüslauguküünt, 2 supilusikatäit riivitud ingverit, hakitud porgand ja seller.
    3. Küpseta seda segu umbes 5 minutit (kuni köögiviljad on pehmed).
    4. Maitsesta soola ja pipraga, seejärel lisa 1 tl kuivatatud rosmariini ja 1 tl kuivatatud tüümiani.
    5. Seejärel lisa 4 tassi köögiviljapuljongit ja 3 tassi vett. Kuumuta keemiseni, seejärel lisa 2 tassi pastat. Keeda, kuni pasta on küpsenud, kuid veel kõva (al dente).
    6. Kui pasta on keedetud, lisage 2 tassi keedetud või konserveeritud (ja loputatud) kikerherneid ja 4 tassi oma valitud rohelisi.
    7. Kuumuta veel veidi (kuni rohelised on soojad ja närbunud), seejärel serveeri. Maitsev!


    Saagis: 6 portsjonit
    Retsept: heynutritionlady.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login