Koostis:
1 spl ekstra neitsioliiviõli
1 sibul, hakitud
2 suurt porgandit, tükeldatud
2 sellerivart, tükeldatud
3 küüslauguküünt, hakitud
2 spl riivitud värsket ingverit
1 tl kuivatatud tüümiani
1 tl kuivatatud rosmariini
Sool ja pipar
1 tass (200 g) kuivatatud kikerherneid (vastab 2 tassile keedetud või konserveeritud kikerhernestele)
4 tassi (950 ml) köögiviljapuljongit
3 tassi (950 ml) vett
2 tassi (120 g) FUSILLI (või muu pasta kujuga)
Sool ja pipar (maitse järgi)
4 tassi (80 g) rohelist lehtkapsast (või muud rohelist), tükeldatud
Ettevalmistus:
1. Kuumuta oliiviõli suures paksupõhjalises kastrulis (keskmisel-kõrgel kuumusel).
2. Lisa hakitud sibul ja prae umbes 3 minutit. Seejärel lisa 3 hakitud küüslauguküünt, 2 supilusikatäit riivitud ingverit, hakitud porgand ja seller.
3. Küpseta seda segu umbes 5 minutit (kuni köögiviljad on pehmed).
4. Maitsesta soola ja pipraga, seejärel lisa 1 tl kuivatatud rosmariini ja 1 tl kuivatatud tüümiani.
5. Seejärel lisa 4 tassi köögiviljapuljongit ja 3 tassi vett. Kuumuta keemiseni, seejärel lisa 2 tassi pastat. Keeda, kuni pasta on küpsenud, kuid veel kõva (al dente).
6. Kui pasta on keedetud, lisage 2 tassi keedetud või konserveeritud (ja loputatud) kikerherneid ja 4 tassi oma valitud rohelisi.
7. Kuumuta veel veidi (kuni rohelised on soojad ja närbunud), seejärel serveeri. Maitsev!
Saagis: 6 portsjonit
Retsept: heynutritionlady.com
Only registered users can comment.
Register or Login