Kaerahelbed Matcha pannkoogid

    Koostis:


    1 tl võid (või neutraalset õli)
    Tainas:
    1 ½ tassi (120 g) valtsitud kaerahelbeid
    1 ½ supilusikatäit (20 g) MATCHA pulbrit
    3 ½ teelusikatäit (15 g) küpsetuspulbrit
    1 tl soola
    1 spl valget suhkrut
    1 ¼ tassi (300 ml) piima (või taimset piima: kaera/mandli/soja)
    1 muna
    3 spl sulatatud võid (või neutraalset õli)


    Ettevalmistus:


    1. Blenderda valtsitud kaer suure võimsusega blenderi või köögikombaini abil ühtlaseks massiks. Aseta suurde kaussi.
    2. Lisage MATCHA pulber, küpsetuspulber, sool ja suhkur. Sega korralikult läbi.
    3. Seejärel lisa piim, muna ja sulavõi ning sega ühtlaseks massiks (ära üle sega!). Lase pannkoogitaignal 5 minutit seista.
    4. Kuumuta suur pann keskmisel kuumusel ja määri kergelt võiga.
    5. Tõsta pannile ¼ tassi (60 ml) pannkoogitainast. Küpseta, kuni põhi on kuldpruun ja peale tekivad mullid. Kui pannkoogi servad on hangunud, keerake see spaatliga ümber. Küpseta teine ​​pool kuldpruuniks ja tumeroheliseks (MATCHA). Korrake seda protsessi ülejäänud taignaga.
    6. Serveeri pannkoogid oma lemmiklisanditega!


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: christieathome.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login