Koostis:
400 g eriti kõva TOFU
Talisibul, peeneks hakitud
2 spl (30 ml) taimeõli (või mis tahes neutraalset õli)
Kastme jaoks:
1 spl (15 ml) GOCHUJANG (Korea terava pipra pasta)
1 spl (8 g) seesamiseemneid
1 spl (15 ml) tavalist sojakastet
1 tl (5 ml) seesamiõli
½ spl (4g) maisitärklist (või kartulitärklist)
1 tl (4g) valget suhkrut (või pruuni suhkrut, vahtrasiirupit, mett)
½ tl (1g) GOCHUGARU (Korea tšillipipar)
½ tassi (125 ml) külma vett
Ettevalmistus:
1. Eemaldage TOFU pakendist ja tühjendage liigne vesi. Seejärel kuivatage TOFU ühekordselt kasutatava rätikuga, et eemaldada kogu niiskus. Lõika TOFU umbes 1 cm paksusteks ristkülikuteks. Pane kõrvale.
2. Sega väikeses kausis ülaltoodud kastme koostisained korralikult läbi. Pane kõrvale.
3. Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel õli. Kui õli on kuum, lisa ettevaatlikult TOFU tükid. Ärge panni ülerahvasta: kui kasutate väiksemat panni, peate võib-olla praadima kahes osas.
4. Prae TOFU-d 5-7 minutit mõlemalt poolt (kuldpruuniks).
5. Kui TOFU on mõlemalt poolt kuldpruun, vala kaste ringjate liigutustega (nii et TOFU oleks kastmega kaetud).
6. Sega kastet paksemaks (umbes 30 sekundit). Seejärel sega TOFU tükid ettevaatlikult kastmesse.
7. Kaunista hakitud talisibulaga ja serveeri. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: christieathome.com
Only registered users can comment.
Register or Login