Soovitame seda dippi serveerida ahjus küpsetatud kartuliviilude või lemmikköögiviljadega.
Hoidke seda omatehtud Kreeka jogurti kastet külmkapis kuni 3 päeva (õhukindlas anumas).
Koostis:
2 tassi beebispinatit
soola
2 tassi kreeka jogurtit
3/4 tassi kreeka pähkleid, peeneks hakitud
1 küüslauguküüs, hakitud (või rohkem maitse järgi)
1 spl värskelt pressitud sidrunimahla (või rohkem maitse järgi)
½ tassi hakitud peterselli
1 tl kuivatatud piparmündi lehti
Must pipar
Ekstra neitsioliiviõli
Juhised:
1. Blanšeeri spinat: Aja potti soolaga maitsestatud vesi keema. Valmistage kauss külma veega ja asetage see kõrvale. Kastke spinat keevasse vette ja keetke 10 sekundit. Tõsta spinat tangidega jääkülma vette ja lase paar minutit jahtuda. Nõruta ja pigista liigne vesi välja.
2. Sega kausis blanšeeritud spinat, jogurt, kreeka pähklid, küüslauk, sidrunimahl, petersell ja piparmünt. Lisa näputäis soola ja musta pipart. Lisa umbes 2 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli. Sega korralikult läbi. Maitse ja vajadusel maitsesta.
3. Serveeri oma lemmikköögiviljade või leivaga.
Saagis: 2 tassi (või 16 supilusikatäit)
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login