Kanakingad küüslaugu ja prantsuse sinepi DIJON kastmega

    Koostis:


    700 g kana reieliha
    soola
    Jahvatatud must pipar
    1 sibul, hakitud
    Värske petersell, hakitud

    Küüslaugu ja prantsuse sinepi DIJON kastme jaoks:
    3 tl DIJON sinepit
    2 teelusikatäit mett
    1/3 tassi ekstra neitsioliiviõli
    6 küüslauguküünt, hakitud
    1 tl jahvatatud koriandrit
    3/4 tl jahvatatud paprikat
    1/2 tl musta pipart
    ½ tl Cayenne'i pipart (valikuline)
    näputäis soola


    Ettevalmistus:


    1. Kuumuta ahi 220 °C-ni.
    2. Kuivatage kanakintsud ühekordse rätikuga. Puista ja hõõru soola ja pipraga. Tõsta kastme valmistamise ajaks mõneks minutiks kõrvale.
    3. Valmista kaste: Sega suures kausis DIJONI sinep, mesi, oliiviõli, küüslauk, vürtsid ja sool. Sega segamiseks.
    4. Määri reied kastmega: Aseta kastmega kaussi paar kanatükki ja määri tangide abil iga tükk kastmeseguga. Kui reied on kastmega korralikult kaetud, tõsta need suurele, kergelt õlitatud malmpannile või küpsetuspannile. Vala kausist ülejäänud kaste ja sibulad reitele.
    5. Aseta pann või küpsetuspann koos kanaga ahju ja küpseta, kuni kanakintsud on küpsed, umbes 25-30 minutit.

    6. Serveerimisel kaunista värske peterselliga. Nautige!


    Saagis: 8 portsjonit
    Retsept: themediterraneandish.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login