Kana Basiiliku Ja Sidruniga

    Soovitame Serveerida Pruuni Riisiga!

    Koostisosad:
    1 supilusikatäis ekstra neitsioliiviõli
    ½ sibulat, hakitud
    4 küüslauguküünt, hakitud
    700 g kanafileed, lõigatud 2 cm tükkideks
    2 supilusikatäit sojakastet
    ¼ teelusikatäit jahvatatud musta pipart
    5 tassi beebispinatit (umbes 150 g)
    1 supilusikatäis sidrunikoort
    2 supilusikatäit värskelt pressitud sidrunimahla
    2 tassi värskeid basiilikulehti
    Sool ja pipar (maitse järgi)

    Serveerimiseks: Keedetud pruun riis

    Valmistamine:

    1. Kuumutage oliiviõli suures pannis keskmisel kuumusel. Kui see on kuum, lisage sibul ja praadige segades, kuni see muutub pehmeks (umbes 4 minutit). Lisage küüslauk ja praadige, kuni see hakkab lõhnama (umbes 30 sekundit).

    2. Lisage kana, suurendage kuumust keskmiselt kõrgele ja praadige 3 minutit (segades, et kõik küljed pruunistuksid). Segage sisse sojakaste ja must pipar. Hautage veel umbes 3 minutit.

    3. Lisage spinat (portsjonitena, mitte kõik korraga). Kui see soojeneb, see närbub. Seejärel segage juurde sidrunikoor, sidrunimahl ja basiilik. Hautage segades, kuni basiilik on soe ja närbunud – umbes 1 minut. Maitske ja vajadusel lisage soola või pipart. Serveerige soojalt pruuni riisiga.

    Tulemus: 4 portsjonit
    Retsept: wellplated.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login