Soovitame Serveerida Pruuni Riisiga!
Koostisosad:
1 supilusikatäis ekstra neitsioliiviõli
½ sibulat, hakitud
4 küüslauguküünt, hakitud
700 g kanafileed, lõigatud 2 cm tükkideks
2 supilusikatäit sojakastet
¼ teelusikatäit jahvatatud musta pipart
5 tassi beebispinatit (umbes 150 g)
1 supilusikatäis sidrunikoort
2 supilusikatäit värskelt pressitud sidrunimahla
2 tassi värskeid basiilikulehti
Sool ja pipar (maitse järgi)
Serveerimiseks: Keedetud pruun riis
Valmistamine:
Kuumutage oliiviõli suures pannis keskmisel kuumusel. Kui see on kuum, lisage sibul ja praadige segades, kuni see muutub pehmeks (umbes 4 minutit). Lisage küüslauk ja praadige, kuni see hakkab lõhnama (umbes 30 sekundit).
Lisage kana, suurendage kuumust keskmiselt kõrgele ja praadige 3 minutit (segades, et kõik küljed pruunistuksid). Segage sisse sojakaste ja must pipar. Hautage veel umbes 3 minutit.
Lisage spinat (portsjonitena, mitte kõik korraga). Kui see soojeneb, see närbub. Seejärel segage juurde sidrunikoor, sidrunimahl ja basiilik. Hautage segades, kuni basiilik on soe ja närbunud – umbes 1 minut. Maitske ja vajadusel lisage soola või pipart. Serveerige soojalt pruuni riisiga.
Tulemus: 4 portsjonit
Retsept: wellplated.com
Only registered users can comment.
Register or Login