Riisivermicelli Shiitake seente ja köögiviljadega

    See on riisi vermišelli praadimine SHIITAKE seente, erinevate köögiviljade ja Aasia kastmega.
    SHIITAKE seened on populaarne koostisosa Aasia köögis ja neid kasutatakse ka traditsioonilises Hiina meditsiinis.


    Koostis:


    200 g riisi VERMICELLI
    2 tl seesamiõli
    ½ supilusikatäit riivitud värsket ingverit
    2 küüslauguküünt, hakitud
    100 g SHIITAKE seeni, tükeldatud
    1 keskmise suurusega porgand, lõigatud väikesteks pulkadeks
    1 punane paprika, lõigatud väikesteks pulkadeks
    1 tass väikseid brokoliõisikuid
    1 tass kapsast, õhukeselt viilutatud
    Sibularõngad (serveerimiseks)
    Seesamiseemned (serveerimiseks)
    Aasia BBQ kaste või Aasia küüslaugukaste


    Tootmine:


    1. Esmalt valmista pasta vastavalt pakendil olevale juhisele. Tapa ära.
    2. Vahepeal koori ja tükelda küüslauk ja ingver. Haki ka seened ja köögiviljad.
    3. Kuumuta seesamiõli suurel praepannil (või vokkpannil) keskmisel kuumusel. Kui see on kuum, lisa ingver ja küüslauk ning prae minut aega.
    4. Lisa ülejäänud köögiviljad ja seened ning sega läbi. Kata pann kaanega, alanda kuumust ja küpseta 7-8 minutit (kuni see on pehme).
    5. Lisa valmis nuudlid ja Aasia kaste ning sega korralikult läbi. Serveeri kaussides, kaunista peeneks hakitud talisibula ja seesamiseemnetega. Maitsev!


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: elavegan.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login