Koostis:
2½ tassi keedetud pruuni riisi, jahutatud (vastab 1 tassile kuumtöötlemata pruuni riisile)
1 keskmise suurusega tomat, tükeldatud
1 keskmise suurusega kurk, kuubikuteks
1 peotäis hakitud punast kapsast
½ tassi konserveeritud maisi, loputatud
4 keskmise suurusega redist, viilutatud
½ keskmist paprikat (mis tahes värv sobib), kuubikuteks
1 väike peotäis värskeid piparmündilehti, jämedalt hakitud
1 tass konserveeritud või keedetud kikerherneid
1 väike avokaado, tükeldatud
Tükeldatud kevadsibul
Kastme jaoks:
1 värskelt pressitud laim
4 spl ekstra neitsioliiviõli
1 tl soola (maitse järgi)
½ tl värskelt jahvatatud musta pipart (maitse järgi)
Tootmine:
1. Sega suures kausis ettevaatlikult jahtunud keedetud riis teiste salati koostisosadega.
2. Lisa ülaltoodud kastme ained salatile ja sega hoolikalt läbi.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: plantbasedfolk.com
Only registered users can comment.
Register or Login