Sulatatud võis praetud kapsas on suurepärane lisand, mis sobib hästi erinevate roogadega.
Koostis:
1 väike kapsas
1 väike sibul
2 küüslauguküünt, hakitud
2 spl ghee-d (või või ja oliiviõli segu)
soola ja jahvatatud musta pipart (maitse järgi)
Tootmine:
1. Lõika kapsas pooleks, seejärel neljaks ja lõpuks õhukesteks viiludeks. Lõika ka sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
2. Sulata ghee (või) suurel pannil keskmisel kuumusel. Prae sibulat umbes minut või kuni see hakkab pehmenema. Seejärel lisa hakitud küüslauk ja sega uuesti läbi.
3. Lisa kapsas ja hauta umbes 12-15 minutit. Sega aeg-ajalt, kuni kapsas on pehme ja karamelliseerunud.
4. Enne serveerimist maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.
Saagis: 6 portsjonit
Retsept: downshiftology.com
Only registered users can comment.
Register or Login