Cannellini ubade kaste

    Soovitame seda oakastet serveerida kurkide, selleri, porgandi, paprika, brokoli või lillkapsa, pita leiva, prantsuse baguette viilude või kreekeritega.


    Koostis:


    1 purk (400 g) CANNELLINI ube, nõruta ja loputa jooksva vee all
    1 küüslauguküüs (või 2 küünt, kui soovite rohkem küüslaugu maitset)
    2 spl värsket sidrunimahla (ühest väikesest sidrunist või poolest suurest sidrunist)
    1 spl pestokastet (või rohkem maitse järgi)
    ¼ teelusikatäit meresoola
    ¼ tassi ekstra neitsioliiviõli
    värskelt jahvatatud musta pipart (maitse järgi)


    Tootmine:


    1. Pigista küüslaugupressiga küüslauguküünt (1-2 küünt) – mida rohkem küünt, seda tugevam on kastme maitse. Soovitame alustada 1 viilust – kui maitsest jääb puudu, võid teise viilu hiljem lisada.
    2. Lisa köögikombaini kaussi oad, küüslauk, sidrunimahl, pesto, meresool ja näpuotsaga musta pipart.
    3. Esmalt haki oad jämedalt, seejärel lülita teisele režiimile ja jahvatades samal ajal kuni ühtlaseks, lisa aeglaselt ¼ tassi oliiviõli. Kui segu on ühtlane ja kreemjas, maitsestage ja vajadusel lisage veel küüslauku, soola või pestot.


    Retsept: peasandcrayons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login