Need vürtsikad Aasia nuudlid valmivad vaid 25 minutiga!
Lisada võib köögivilju, mida retseptis ei ole, ja muid lisandeid, nagu brokkoli, seened, edamame oad, tükid, viilutatud jalapeno paprikad, herned jne.
Sobib veganitele ja taimetoitlastele.
Koostis:
150 g Aasia nuudleid (ramen, soba ...)
1 spl seesamiõli
2 küüslauguküünt (kooritud ja hakitud)
½ tl värskelt riivitud ingverit või 1 tl ingveripastat
2 tassi hakitud värskeid rohelisi ube
1 tass hakitud punast paprikat
1 tass hakitud kapsast (või rooskapsast)
¼-½ tassi hakitud porgandit
¼ tassi õhukeselt viilutatud kevadsibulat
1 supilusikatäis röstitud seesamiseemneid (valikuline)
Kastme jaoks:
3 spl HOISIN kastet
2 spl sojakastet
1-2 spl kuuma tšillikastet küüslauguga (või SRIRACHA kastmega)
1 spl riisiäädikat
¼ tl tšillihelbeid
Tootmine:
1. Valmista köögiviljad.
2. Sega väikeses kausis kastme ained ja tõsta kõrvale. Vürtsikus tuleb tšilliküüslaugukastmest ja terava pipra helvestest. Kui soovite, et kaste oleks vähem vürtsikas, lisage vähem vürtsikaid koostisosi. Saate hiljem maitse järgi kohandada, lisades rohkem ülaltoodud koostisosi.
3. Keeda pasta vastavalt pakendil olevale juhisele. Kui pasta on pehme, nõruta ja tõsta kõrvale.
4. Kuumuta seesamiõli (või oliivi-/avokaadoõli) suurel pannil (või vokkpannil) keskmisel kuumusel. Lisa paprika, porgand ja rohelised oad. Küpseta sageli segades, kuni see on pehme.
5. Seejärel lisage kapsas, küüslauk ja ingver ning keetke veel minut või paar, kuni kapsas on närbunud ja küüslauk lõhnab.
6. Sega juurde kaste ja pasta ning küpseta paar minutit sageli segades, kuni pasta on läbi kuumenenud ja kastmega kaetud.
7. Puista peale sibulat ja seesamiseemneid (valikuline). Kui soovite rohkem vürtsikust, lisage rohkem tšillihelbeid.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: peasandcrayons.com
Only registered users can comment.
Register or Login