Suitsulõhe, avokaado ja kurgi ampsud

    Koostis:


    1 keskmise suurusega kurk
    1 suur avokaado, kooritud; eemaldas luu
    1/2 supilusikatäit laimimahla
    170 g suitsulõhet
    murulauk (serveerimiseks)
    must pipar (serveerimiseks)


    Tootmine:


    1. Lõika kurk umbes 6 mm paksusteks viiludeks ja laota need suupistetaldrikule.
    2. Aseta avokaado kaussi; vala sisse laimimahl. Purusta kahvliga kreemjaks.
    3. Valmista suupisted: määri igale kurgiviilule väike kogus püreestatud avokaadot. Aseta peale õhuke suitsulõhe viil.
    4. Maitsesta iga suutäis peeneks hakitud murulauku ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri kohe. Maitsev!


    Saagis: 12 hammustust
    Retsept: downshiftology.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login