Brokkoli ja roheliste herneste supp

    Enamik selle retsepti koostisosi on külmutatud, kuid võite kasutada ka värskeid külmutamata koostisosi!


    Koostis:


    130 g külmutatud brokkolit
    130 g külmutatud rohelisi herneid
    30 g külmutatud spinatit
    ½ suvikõrvitsat, tükeldatud
    60 g india pähkleid
    700 ml köögiviljapuljongit
    2 spl toitainepärmi (või parmesani)
    ½ tl küüslaugupulbrit
    soola ja pipart


    Tootmine:


    1. Pane kõik koostisosad (v.a. toitepärm ja küüslaugupulber) potti ja keeda keskmisel-madalal kuumusel umbes 10 minutit.
    2. Lase supisegul veidi jahtuda, seejärel tõsta segu blenderisse. Lisa ka toitev pärm ja küüslaugupulber ning blenderda ühtlaseks massiks.
    3. Maitse suppi ja maitsesta vajadusel soola ja maitseainetega (täpne soola kogus oleneb sellest, kui soolane on sinu köögiviljapuljong).
    4. Soovi korral võid seda püreesuppi kaunistada veel roheliste hernestega – valmista need eraldi potis ja puista püreesupi peale!


    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login