Enamik selle retsepti koostisosi on külmutatud, kuid võite kasutada ka värskeid külmutamata koostisosi!
Koostis:
130 g külmutatud brokkolit
130 g külmutatud rohelisi herneid
30 g külmutatud spinatit
½ suvikõrvitsat, tükeldatud
60 g india pähkleid
700 ml köögiviljapuljongit
2 spl toitainepärmi (või parmesani)
½ tl küüslaugupulbrit
soola ja pipart
Tootmine:
1. Pane kõik koostisosad (v.a. toitepärm ja küüslaugupulber) potti ja keeda keskmisel-madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lase supisegul veidi jahtuda, seejärel tõsta segu blenderisse. Lisa ka toitev pärm ja küüslaugupulber ning blenderda ühtlaseks massiks.
3. Maitse suppi ja maitsesta vajadusel soola ja maitseainetega (täpne soola kogus oleneb sellest, kui soolane on sinu köögiviljapuljong).
4. Soovi korral võid seda püreesuppi kaunistada veel roheliste hernestega – valmista need eraldi potis ja puista püreesupi peale!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login