Mehhiko taco supp

    Koostis:


    450 g tailiha, näiteks veise-, kalkuni-, kana- või sealiha
    1 tl oliiviõli
    1 väike sibul, hakitud
    2 supilusikatäit Mehhiko taco maitseainet
    3 küüslauguküünt, hakitud
    1 purk tomateid
    1 purk hakitud rohelist tšillit
    2 purki teie valitud ube (nt mustad oad, pinto oad või punased oad)
    1 tass külmutatud maisi
    3 tassi (709 ml) kana- või köögiviljapuljongit
    2-3 supilusikatäit hakitud värsket tilli (valikuline)
    Sool ja Cayenne'i pipar või kuum kaste (maitse järgi)

    Soovitatavad lisandid: avokaado (või guacamole), tükeldatud tomatid, riivitud või purustatud juust, hakitud salati- või kapsalehed, viilutatud jalapeñod (chalapa paprika), hapukoor, tortillakrõpsud.

    Tootmine:


    1. Kuumuta õli suures potis keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisa hakkliha ja küpseta pruunistumiseni (umbes 5 minutit). Küpsetamise ajal "purusta" liha puulusikaga.
    2. Liiguta liha küljele. Lisa sibulad ja kuumuta segades, kuni see on pehmenenud (umbes 5 minutit).
    3. Sega juurde küüslauk ja Taco maitseaine ning küpseta kuni lõhnavad (umbes 1 minut).
    4. Lisa tomatid (koos mahlaga), konserveeritud terav paprika, oad, mais ja puljong. Kuumuta keemiseni, seejärel alanda kuumust ja hauta 15-20 minutit. Supi keemise ajal püreesta tomatid puulusikaga; sega sisse till.
    5. Maitsesta, maitsesta soola ja cayenne’i pipra või kuuma kastmega. Serveeri enda valitud lisanditega. Maitsev!


    Saagis: 6 portsjonit
    Retsept: inspiredtaste.net

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login