Koostis:
200 g küpseid tomateid, lõigatud suupärasteks tükkideks või viiludeks
200 g hakitud kurki
1/2 väikest punast sibulat, õhukeselt viilutatud
1 keskmine roheline paprika, viilutatud (valikuline)
3/4 tassi Kalamata oliive
3/4 tl kuivatatud pune
Sool ja värskelt jahvatatud must pipar
2 spl punase veini äädikat (või rohkem maitse järgi)
3 spl oliiviõli (või rohkem maitse järgi)
100 g fetajuustu, lõigatud suurteks tükkideks
Tootmine:
1. Aseta tükeldatud sibul külma veega täidetud kaussi. Laske 10 minutit seista, tühjendage vesi, peske sibulad. See samm on valikuline, kuid see pehmendab sibulate maitset.
2. Sega suures salatikausis kokku tükeldatud tomatid, kurk, punane sibul, paprika, oliivid, pune, 1/4 tl peent meresoola ja rohkelt värskelt jahvatatud musta pipart. Sega hästi, seejärel jäta viieks minutiks kõrvale.
3. Sega salat uuesti läbi ning puista üle punase veini äädika ja oliiviõliga.
4. Lisa fetajuust ja puista üle pune. Maitsev!
Saagis: 3 portsjonit
Retsept: inspiredtaste.net
Only registered users can comment.
Register or Login