India riis kanaga

    Koostis:

    300 g basmati riisi

    25 g võid

    1 suur sibul, peeneks hakitud

    1 loorberileht

    3 kardemoni kauna

    väike kaneelipulk

    1 tl kurkumit

    4 nahata kanarinda, lõigatud suurteks tükkideks

    4 supilusikatäit karripastat

    85 g rosinaid

    850 ml kanapuljongit

    30 g koriandrit

    Tootmine:

    1. Leota 300g basmati riisi soojas vees, seejärel loputa külmas vees (kuni vesi muutub selgeks).

    2. Kuumuta pannil 25 g võid ja prae üks peeneks hakitud suur sibul koos 1 loorberilehe, 3 kardemonikauna ja 1 väikese kaneelipulgaga 10 minutit.

    3. Lisa 1 tl kurkumit, seejärel lisa 4 kanarinda (suurteks tükkideks lõigatud) ja 4 supilusikatäit karripastat. Prae kuni aroom levib.

    4. Sega pannil riis 85 g rosinatega, seejärel vala 850 ml kanapuljongit.

    5. Kata pann tihedalt kaanega ja lase keema tõusta. Seejärel alandage kuumust madalaks ja keetke riisi veel umbes 5 minutit.

    6. Keera kuumus maha ja lase 10 minutit seista. Sega korralikult läbi ja lisa veidi hakitud koriandrit. Enne serveerimist raputa peale veel veidi koriandrilehti ja 2 spl röstitud mandleid. Maitsev!

    Saagis: 4 portsjonit

    Retsept: bbcgoodfood.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login