Need küpsised vajavad ainult kolme koostisosa!
Koostis:
120 g maapähklivõid
155 g vahtrasiirupit
145 g mandlijahu (peeneks jahvatatud mandlid)
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 180 kraadini ja vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Sega suures kausis spaatliga hästi maapähklivõi ja vahtrasiirup. Seejärel lisa mandlijahu ja sega uuesti, kuni saad pehme taigna.
3. Tõsta küpsisetainas sügavkülma (15 minutit).
4. Küpsiste vormimise ajal kühvelda lusikaga tainast (tainas jääb ikka päris pehme) ja tõsta ahjuplaadile (16 küpsist).
5. Tasandage pallid kergelt märja kahvliga ja suruge nende pinnale ristmuster (nagu fotol näha).
6. Küpseta umbes 12 minutit. Seejärel eemaldage pann ahjust. Jätke küpsised kuumale ahjuplaadile 15 minutiks ("küpsetamise" protsess jätkub).
7. Seejärel tõsta küpsised jahutusrestile ja lase enne serveerimist täielikult jahtuda. Puista peale meresoola (valikuline). Maitsev!
Saagis: 16 küpsist
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login