Vegan maapähklivõi küpsised (gluteenivabad)

    Need küpsised vajavad ainult kolme koostisosa!

    Koostis:

    120 g maapähklivõid

    155 g vahtrasiirupit

    145 g mandlijahu (peeneks jahvatatud mandlid)

    Tootmine:

    1. Kuumuta ahi 180 kraadini ja vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.

    2. Sega suures kausis spaatliga hästi maapähklivõi ja vahtrasiirup. Seejärel lisa mandlijahu ja sega uuesti, kuni saad pehme taigna.

    3. Tõsta küpsisetainas sügavkülma (15 minutit).

    4. Küpsiste vormimise ajal kühvelda lusikaga tainast (tainas jääb ikka päris pehme) ja tõsta ahjuplaadile (16 küpsist).

    5. Tasandage pallid kergelt märja kahvliga ja suruge nende pinnale ristmuster (nagu fotol näha).

    6. Küpseta umbes 12 minutit. Seejärel eemaldage pann ahjust. Jätke küpsised kuumale ahjuplaadile 15 minutiks ("küpsetamise" protsess jätkub).

    7. Seejärel tõsta küpsised jahutusrestile ja lase enne serveerimist täielikult jahtuda. Puista peale meresoola (valikuline). Maitsev!

    Saagis: 16 küpsist

    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login