Kõrvitsa ja porgandi supp

    Koostis:


    1 supilusikatäis oliiviõli
    1 sibul, peeneks hakitud
    3 küüslauguküünt, hakitud
    500 g kõrvitsat hammustatavateks tükkideks lõigatud
    150 g porgandit, lõigatud paksudeks viiludeks
    1 tl karripulbrit
    ½ tl jahvatatud köömneid
    460 - 690 ml köögiviljapuljongit
    80 ml kookospiima
    soola ja musta pipart


    Tootmine:


    1. Kuumuta suures potis keskmisel kuumusel veidi õli.
    2. Lisa sibul ja küüslauk. Prae, kuni sibul muutub pehmeks ja läbipaistvaks.
    3. Lisa kõrvits, porgand ja maitseained (karri, köömned, sool, pipar).
    4. NÕUANNE (kui teile meeldib ainult karri õrn maitse): ärge lisage karrit ja köömneid praegu, vaid sel ajal, kui suppi blenderiga jahvatate.
    5. Vala sisse köögiviljapuljong: alusta 2 tassist ja lisa hiljem (kui meeldib lahjem supp).
    6. Keeda. Seejärel vähenda kuumust ja küpseta kaane all 20 minutit või kuni kõrvits ja porgand on pehmed.
    7. Lase supil veidi jahtuda. Seejärel blenderiga ühtlaseks blenderdamiseks.
    8. Maitse ja vajadusel maitsesta vürtsidega. Serveeri koore, kookospiima või jogurti, värskete ürtide (näiteks peterselli või koriandriga) ja muude enda valitud lisanditega.


    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login