Koostis:
1 supilusikatäis oliiviõli
1 sibul, peeneks hakitud
3 küüslauguküünt, hakitud
500 g kõrvitsat hammustatavateks tükkideks lõigatud
150 g porgandit, lõigatud paksudeks viiludeks
1 tl karripulbrit
½ tl jahvatatud köömneid
460 - 690 ml köögiviljapuljongit
80 ml kookospiima
soola ja musta pipart
Tootmine:
1. Kuumuta suures potis keskmisel kuumusel veidi õli.
2. Lisa sibul ja küüslauk. Prae, kuni sibul muutub pehmeks ja läbipaistvaks.
3. Lisa kõrvits, porgand ja maitseained (karri, köömned, sool, pipar).
4. NÕUANNE (kui teile meeldib ainult karri õrn maitse): ärge lisage karrit ja köömneid praegu, vaid sel ajal, kui suppi blenderiga jahvatate.
5. Vala sisse köögiviljapuljong: alusta 2 tassist ja lisa hiljem (kui meeldib lahjem supp).
6. Keeda. Seejärel vähenda kuumust ja küpseta kaane all 20 minutit või kuni kõrvits ja porgand on pehmed.
7. Lase supil veidi jahtuda. Seejärel blenderiga ühtlaseks blenderdamiseks.
8. Maitse ja vajadusel maitsesta vürtsidega. Serveeri koore, kookospiima või jogurti, värskete ürtide (näiteks peterselli või koriandriga) ja muude enda valitud lisanditega.
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login