See gluteenivaba vegan soojendav supp on suurepärane valik külmaks aastaajaks!
Koostis:
2 supilusikatäit oliiviõli
1 sibul, peeneks hakitud
3 küüslauguküünt, peeneks hakitud
1 sellerivars, väga peeneks hakitud
1 kuum paprika, tükeldatud (jäta välja, kui sulle ei meeldi vürtsikas)
1 tl tüümiani
½ tl jahvatatud köömneid
1 tl jahvatatud punast paprikat
1 tl suitsutatud punast paprikat
½ punast pipart, tükeldatud ja seemnetest puhastatud
½ rohelist pipart, tükeldatud ja seemnetest puhastatud
690 ml köögiviljapuljongit
2 purki (igaüks 400 g) punaseid ube (või muid teie valitud ube)
½ tl soola (olenevalt sellest, kui soolane on teie köögiviljapuljong)
1 purk (225 g) suhkrumaisi
värsked ürdid (koriander, petersell) ja must pipar
Tootmine:
1. Kuumuta suures potis või pannil keskmisel kuumusel õli.
2. Lisa sibul, küüslauk, seller ja terav pipar (valikuline). Prae, kuni sibul muutub läbipaistvaks ja kuldpruuniks.
3. Lisa maitseained (tüümiani, magusa paprika pulber, suitsupaprika pulber, köömned) ja prae 30 sekundit.
4. Lisa tükeldatud paprika, köögiviljapuljong, oad ja näpuotsaga soola.
5. Kuumuta keemiseni, seejärel alanda kuumust ja hauta kaane all tasasel tulel umbes 15 minutit või kuni seller on pehme.
6. Viige umbes ¼ supisegust blenderisse. Selles seguosas peaks olema piisavalt vedelikku, et mass tõhusalt püreestada.
7. Püreesta kreemjaks, seejärel tõsta segu tagasi supi sisse.
8. Maitse ja vajadusel puista peale soola ja pipart. Seejärel lisage suhkrumais ja segage hästi.
9. Serveeri enda valitud lisanditega, nagu guacamole (Mehhiko avokaado maitse), jogurt või hapukoor, juust, värsked ürdid. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login