Selle maitsva salati valmistamiseks kulub vaid 10 minutit!
Koostis:
Salati jaoks:
65 g kuskussi
80 ml köögiviljapuljongit
1 punane paprika
½ kurk
1 sibula kiri
⅓ punast sibulat
1 purk (400g) kikerherneid
peotäis musti oliive
Kastme jaoks:
1 värske sidrunimahl
4 supilusikatäit oliiviõli
1 supilusikatäis vahtrasiirupit
1 tl Dijoni sinepit
1 tl Itaalia ürtide maitseainesegu
sool (maitse järgi)
Tootmine:
1. Vala potti köögiviljapuljong ja aja keema. Vala hulka kuskuss, sega korralikult läbi ja tõsta kõrvale.
2. Aseta kõik kastme koostisosad kaanega purki. Sulgege kaas tihedalt ja loksutage korralikult või segage vispliga.
3. Pese köögiviljad hästi. Järgmisena haki paprika ja kurk hammustusesuurusteks tükkideks (eemalda seemned).
4. Haki sibulaleht, punane sibul ja mustad oliivid peeneks.
5. Asetage kõik koostisosad suurde salatikaussi. Lisa kaste ja serveeri kohe. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login