Koostis:
2 supilusikatäit oliiviõli
1 sibul, hakitud
3 küüslauguküünt, peeneks hakitud
1 tl jahvatatud ingverit
1 tl karri vürtsisegu
½ tl jahvatatud köömneid
½ tl jahvatatud kurkumit
½ tl jahvatatud koriandrit
½ tl kaneeli
1 purk tomatipüree (400 g)
2 purki võiube (igaüks 400 g), asetatud kurni ja loputatud jooksva vee all
175 ml köögiviljapuljongit
soola maitse järgi
140 ml täisrasvast kookospiima
Tootmine:
1. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli.
2. Lisa sibul, küüslauk ja jahvatatud ingver ning prae, kuni sibul muutub läbipaistvaks.
3. Lisa teised maitseained ja küpseta veel 30 sekundit.
4. Lisa tomatikonserv ja hauta (ilma kaaneta) keskmisel-madalal kuumusel, kuni vesi on tomatitelt auranud ja need muutuvad paksuks massiks (aega kulub umbes 5-8 minutit). Sega aeg-ajalt.
5. Lisa võioad, köögiviljapuljong ja näpuotsaga soola ning lase veel 10 minutit podiseda.
6. Sega juurde kookospiim, puista peale värskeid ürte. Soovitame serveerida riisi ja naanileivaga. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login