Võipõldoaka karri

    Koostis:

    2 supilusikatäit oliiviõli

    1 sibul, hakitud

    3 küüslauguküünt, peeneks hakitud

    1 tl jahvatatud ingverit

    1 tl karri vürtsisegu

    ½ tl jahvatatud köömneid

    ½ tl jahvatatud kurkumit

    ½ tl jahvatatud koriandrit

    ½ tl kaneeli

    1 purk tomatipüree (400 g)

    2 purki võiube (igaüks 400 g), asetatud kurni ja loputatud jooksva vee all

    175 ml köögiviljapuljongit

    soola maitse järgi

    140 ml täisrasvast kookospiima

    Tootmine:

    1. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli.

    2. Lisa sibul, küüslauk ja jahvatatud ingver ning prae, kuni sibul muutub läbipaistvaks.

    3. Lisa teised maitseained ja küpseta veel 30 sekundit.

    4. Lisa tomatikonserv ja hauta (ilma kaaneta) keskmisel-madalal kuumusel, kuni vesi on tomatitelt auranud ja need muutuvad paksuks massiks (aega kulub umbes 5-8 minutit). Sega aeg-ajalt.

    5. Lisa võioad, köögiviljapuljong ja näpuotsaga soola ning lase veel 10 minutit podiseda.

    6. Sega juurde kookospiim, puista peale värskeid ürte. Soovitame serveerida riisi ja naanileivaga. Maitsev!

    Saagis: 2 portsjonit

    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login