Koostis:
2 tilka rapsiõli
280 g tuunikala
1 küps avokaado
½ tl sinepipulbrit
1 tl äädikat
1 supilusikatäis kapparit
8 lehte rooma salatit
16 kirsstomatit, poolitatud
Tootmine:
1. Määri tuunikala vähese õliga. Kuumuta mittenakkuva pann, lisa tuunikala ja küpseta mõlemalt poolt umbes 1 minut. Tõsta taldrikule ja tõsta kõrvale.
2. Lõika avokaado pooleks ja eemalda kaev ning tõsta viljaliha väikesesse kaussi. Lisa sinepipulber ja äädikas. Seejärel püreesta korralikult, et segu muutuks majoneesi sarnaseks. Sega juurde kapparid. Tõsta "majonees" kahte väikesesse kaussi ja aseta serveerimistaldriku kõrvale koos salati ja tomatitega.
3. Tükelda tuunikala (see peaks olema seest kergelt roosakas). Lisa salatilehed avokaado majoneesi, tuunikala, kirsstomatite ja mõne täiendava kappariga. Enne söömist rulli kõik väikesteks salatirullideks. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: bbcgoodfood.com
Only registered users can comment.
Register or Login