India tofu karri

    Maitsev valgurikas India karri sojaoakohupiima tofuga.


    Koostis:


    oliiviõli
    340 g tofut
    1 sibul, peeneks hakitud
    3 küüslauguküünt, peeneks hakitud
    1 tl köömne pulbrit
    1 tl koriandri pulbrit
    1 tl garam masala vürtsi
    2 tl karripulbrit
    3 cm tükk ingverit, tükeldatud
    400 g kuubikuteks lõigatud tomateid purgis
    55 ml köögiviljapuljongit
    115 ml kookospiima


    Tootmine:


    1. Nõruta ja suru tofujuust: mässi juust paberrätikusse ja aseta sellele mingi raskus, näiteks raske pann, või vajuta lihtsalt paar korda tugevalt kätega (et kogu liigne vedelik juustust eemaldada).
    2. Lõika tofu suupistesuurusteks kuubikuteks.
    3. Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel veidi oliiviõli.
    4. Lisa tofu. Maitsesta näpuotsatäie soolaga ja küpseta, kuni tofu on kergelt pruunistunud ja krõbe. Sega pidevalt ja proovi tofukuubikuid igast küljest praadida. Seejärel eemalda tofu pannilt ja tõsta kõrvale.
    5. Lisa samale pannile veel veidi oliiviõli, lisa sibul ja küüslauk. Prae, kuni sibul muutub läbipaistvaks.
    6. Lisa vürtsid (köömned, karri, garam masala, koriander) ja ingver. Prae veel 30 sekundit.
    7. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid ja näpuotsaga soola. Hauta kaaneta madalal kuumusel 8-10 minutit.
    8. Viige see tomatikaste segistisse. Lisa köögiviljapuljong ja klopi ühtlaseks. Seejärel vala kaste tagasi pannile.
    9. Vala sisse kookospiim ja lisa tofu. Küpseta 5 minutit. Maitse ja vajadusel maitsesta soola ja vürtsidega.
    10. Soovitame serveerida riisi või isetehtud naanileivaga. Maitsev!


    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login