Karobi küpsised

    Koostis:


    ½ tassi universaalset jahu
    ⅓ tassi jaanileivapulbrit
    ¼ teelusikatäit küpsetuspulbrit
    ¼ teelusikatäit söögisoodat
    ¼ teelusikatäit soola
    1 muna
    ¾ tassi pruuni suhkrut
    ⅓ tassi õli
    ¼ tassi šokolaadi või jaanileivakesi


    Tootmine:


    1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
    2. Sega kausis kõik kuivained (v.a suhkur).
    3. Vahusta teises kausis elektrimikseriga (mikseri) muna ja fariinsuhkur kreemjaks.
    4. Lisa õli ja klopi uuesti läbi.
    5. Sega spaatliga šokolaaditükid.
    6. Kühveldage tainast lusikaga ja, vormides küpsiseid, viige need ettevalmistatud ahjuplaadile (umbes 5 cm kaugusel). Küpseta 9 minutit.
    7. Võta ahjust välja ja lase jahtuda. Maitsev!


    Saagis: 18 küpsist
    Retsept: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login