Klassikaline kikerherne hummus

    Koostis:


    1½ tassi keedetud kikerherneid; pane kurn ja loputa jooksva vee all
    ⅓ tassi tahini (seesamipasta)
    2 spl ekstra neitsioliiviõli
    2 spl värsket sidrunimahla (või rohkem maitse järgi)
    1 küüslauguküünt
    ½ tl meresoola
    5 supilusikatäit vett (või nii palju kui vaja hummuse õige konsistentsi saamiseks)
    Jahvatatud paprika, paprikahelbed ja/või värske petersell (kaunistuseks)
    Soe pita leib ja/või köögiviljad (serveerimiseks)


    Tootmine:


    1. Lisa kikerherned, tahini (seesamipasta), oliiviõli, sidrunimahl, küüslauk ja sool kiiresse blenderisse. Blenderda kuni super siledaks (lisa piisavalt vett, et saada õige hummuse konsistents).
    2. Tõsta serveerimistaldrikule ja maitsesta jahvatatud paprika, paprikahelveste ja/või värske peterselliga. Soovitame serveerida sooja pitaleiva ja juurviljadega.


    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login