Koostis:
1 keskmine bataat, tükeldatud
Ekstra neitsioliiviõli (tilgutamiseks)
1/2 tl jahvatatud kuuma pipart
4-6 tortillalehte
1 tass musti ube, keedetud, nõrutatud ja jooksva vee all loputatud
Laimiviilud, serveerimiseks
Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar
Avokaado-jogurtikastme jaoks:
1/2 tassi kreeka jogurtit
1 väike avokaado
1/2 küüslauguküünt
Ühe laimi mahl
Meresool ja värske must pipar
Soovitatavad tarvikud:
1 väike avokaado, tükeldatud
2 sibulalehte, hakitud
Purustatud fetajuust
Värske koriander
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 200 kraadini ja vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Sega kuubikuteks lõigatud bataat oliiviõli, tšillipulbri, soola ja pipraga. Laota ahjuplaadile ja küpseta 20 minutit (kuldpruuniks).
3. Valmista avokaado-jogurtikaste: püreesta väikeses köögikombainis jogurt, avokaado, küüslauk, laimimahl ning paar näpuotsatäis soola ja pipart ühtlaseks massiks. Maitsesta vajadusel veel soola ja vürtsidega.
4. Lisa tortilladele oma valmistatud kaste, küpsetatud bataat, mustad oad ja lisandid. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga.
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login