Mehhiko takod maguskartulitega

    Koostis:


    1 keskmine bataat, tükeldatud
    Ekstra neitsioliiviõli (tilgutamiseks)
    1/2 tl jahvatatud kuuma pipart
    4-6 tortillalehte
    1 tass musti ube, keedetud, nõrutatud ja jooksva vee all loputatud
    Laimiviilud, serveerimiseks
    Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar

    Avokaado-jogurtikastme jaoks:
    1/2 tassi kreeka jogurtit
    1 väike avokaado
    1/2 küüslauguküünt
    Ühe laimi mahl
    Meresool ja värske must pipar

    Soovitatavad tarvikud:
    1 väike avokaado, tükeldatud
    2 sibulalehte, hakitud
    Purustatud fetajuust
    Värske koriander


    Tootmine:


    1. Kuumuta ahi 200 kraadini ja vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga.
    2. Sega kuubikuteks lõigatud bataat oliiviõli, tšillipulbri, soola ja pipraga. Laota ahjuplaadile ja küpseta 20 minutit (kuldpruuniks).
    3. Valmista avokaado-jogurtikaste: püreesta väikeses köögikombainis jogurt, avokaado, küüslauk, laimimahl ning paar näpuotsatäis soola ja pipart ühtlaseks massiks. Maitsesta vajadusel veel soola ja vürtsidega.
    4. Lisa tortilladele oma valmistatud kaste, küpsetatud bataat, mustad oad ja lisandid. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga.


    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login