Soovitame seda vegan india pähkli dippi serveerida krõpsude, kreekerite, köögiviljadega või lihtsalt dipikastme või isegi võileivamäärdena!
Koostis:
2 tassi india pähkleid
1 hunnik koriandrit (varred eemaldatud)
1 jalapeno, eemaldatud vars ja seemned (välja arvatud juhul, kui see teile eriti kuum ei meeldi!)
2 küüslauguküünt
2 supilusikatäit värsket rohelist (või kollast) sidrunimahla
1/2 tassi värsket vett
3/4 tl soola (või rohkem, maitse järgi)
Värskelt jahvatatud must pipar
Tootmine:
1. Esmalt leota india pähkleid 4 tassi soojas vees (vähemalt 2 tundi). Teise võimalusena võite panna pähklid suurde kaussi, seejärel lisada 4 tassi keeva vett ja lasta india pähklitel umbes 45 minutit kuumas vees leotada.
2. Nõruta india pähklid, seejärel aseta need koos koriandri, jalapeno pipra, küüslaugu, sidrunimahla, vee, soola ja pipraga võimsasse blenderisse. Blenderda kuni moodustub paks kaste. Vajadusel lisa veel vett ja soola.
Retsept: ambitiouskitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login