Koostis:
¼ tassi oliiviõli
1 sibul, hakitud
2 porgandit, kuubikuteks lõigatud
2 sellerivart, tükeldatud
2 küüslauguküünt, hakitud
1 loorberileht
1 tl kuivatatud pune
1 tl kuivatatud basiilikut
2 tassi läätsi
8 tassi vett
1 purk tükeldatud tomateid
½ tassi spinatit, pestud ja õhukesteks viiludeks
2 supilusikatäit äädikat
sool (maitse järgi)
jahvatatud musta pipart (maitse järgi)
Tootmine:
1. Kuumuta õli suures potis keskmisel kuumusel. Lisa sibul, porgand ja seller; küpseta segades, kuni sibul pehmeneb (3-5 minutit).
2. Sega hulka küüslauk, loorberileht, pune ja basiilik; küpseta veel 2 minutit.
3. Sega hulka läätsed, lisa vesi ja tomatid. Kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta, kuni läätsed on pehmed (vähemalt 1 tund).
4. Enne supi serveerimist sega hulka spinat ja kuumuta, kuni spinat on soe ja pudrune.
5. Sega juurde äädikas ning maitsesta soola ja pipraga. Maitse ja kontrolli maitsestamist.
6. Soovitame suppi serveerida kuumalt koos maisileivaga. Maitsev!
Saagis: 8 portsjonit
Retsept: allrecipes.com
Only registered users can comment.
Register or Login