Koostis:
¼ tassi oliiviõli
Sidrun (mahl)
2 spl palsamiäädikat
1 tl kuivatatud estragoni
1 tl kuivatatud pune
1 tl jahvatatud paprikat
1 tl soola
½ tl musta pipart
4 kanakintsu nahaga
1 väike punane sibul, hakitud
8 väikest paprikat, pikuti poolitatud ja südamik
500 g pooleks lõigatud väikeseid kartuleid
1 sidrun, viilutatud
¼ tassi murendatud fetajuustu
¼ tassi värsket peterselli, hakitud
8 kivideta kalamata oliivi
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Vooderda suur ahjuvorm alumiiniumfooliumiga.
2. Vahusta suures kausis oliiviõli, ühe sidruni mahl, äädikas, estragon, pune, paprika, sool ja pipar.
3. Lisa kanakintsud, sibul, paprika ja kartulid. Sega, kuni kõik on ühtlaselt kaetud.
4. Tõsta see köögivilja-kanasegu ettevalmistatud ahjuvormi ja laota kõik ühtlase kihina laiali. Puista köögiviljadele sidruniviilud. Jätke kana katmata, et nahk pruunistuks.
5. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 40 minutit. Tõsta ahjust välja ja tõsta peale feta, petersell ja oliivid.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: allrecipes.com
Only registered users can comment.
Register or Login