Vahemere stiilis küpsetatud kana

    Koostis:


    ¼ tassi oliiviõli
    Sidrun (mahl)
    2 spl palsamiäädikat
    1 tl kuivatatud estragoni
    1 tl kuivatatud pune
    1 tl jahvatatud paprikat
    1 tl soola
    ½ tl musta pipart
    4 kanakintsu nahaga
    1 väike punane sibul, hakitud
    8 väikest paprikat, pikuti poolitatud ja südamik
    500 g pooleks lõigatud väikeseid kartuleid
    1 sidrun, viilutatud
    ¼ tassi murendatud fetajuustu
    ¼ tassi värsket peterselli, hakitud
    8 kivideta kalamata oliivi


    Tootmine:


    1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Vooderda suur ahjuvorm alumiiniumfooliumiga.
    2. Vahusta suures kausis oliiviõli, ühe sidruni mahl, äädikas, estragon, pune, paprika, sool ja pipar.
    3. Lisa kanakintsud, sibul, paprika ja kartulid. Sega, kuni kõik on ühtlaselt kaetud.
    4. Tõsta see köögivilja-kanasegu ettevalmistatud ahjuvormi ja laota kõik ühtlase kihina laiali. Puista köögiviljadele sidruniviilud. Jätke kana katmata, et nahk pruunistuks.
    5. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 40 minutit. Tõsta ahjust välja ja tõsta peale feta, petersell ja oliivid.
    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: allrecipes.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login