Koostis:
½ tassi valget suhkrut
½ tassi sidrunimahla
2 tl tükeldatud sibulat
1 tl Dijoni sinepit
½ tl soola
⅔ tassi taimeõli
1 spl mooniseemneid
Rooma salat, rebitud hammustuste suurusteks tükkideks
100 g hakitud Šveitsi juustu
1 tass india pähkleid
¼ tassi kuivatatud jõhvikaid
1 õun - kooritud ja kuubikuteks lõigatud
1 pirn - kooritud ja viiludeks lõigatud
Tootmine:
1. Jahvatage köögikombaini või blenderiga hästi suhkur, sidrunimahl, sibul, sinep ja sool. Lisa vahustades aeglase ühtlase joana veidi õli, kuni segu on paks ja ühtlane. Lisa mooniseemned ja püreesta veel paar sekundit.
2. Sega suures kausis Rooma salat, riivitud Šveitsi juust, india pähklid, kuivatatud jõhvikad, õun ja pirn. Vala kaste salatile (vahetult enne serveerimist) ja sega läbi.
Saagis: 12 portsjonit
Retsept: allrecipes.com
Only registered users can comment.
Register or Login