Koostis:
2 suurt muna
1 tl vett
3/4 tassi riivsaia
1/4 tassi riivitud parmesani juustu
2 teelusikatäit soola
350 g lillkapsa õisikuid
1/2 tl oliiviõli
1 hakitud küüslauguküüs
400 g tomatikastet
2 supilusikatäit tomatipastat
1/4 teelusikatäit suhkrut
1/4 tassi peeneks hakitud PEPPERONI vorsti
1 tl Itaalia maitseainesegu
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri küpsetusplaat õliga ja tõsta kõrvale.
2. Klopi munad sügavas kausis veega lahti, tõsta kõrvale. Teises kausis sega riivsai, juust ja 1 tl soola.
3. Veereta lillkapsa õisikuid munasegus ja seejärel riivsaia segus (keerake, et iga tükk kataks hästi). Asetage ühe kihina ettevalmistatud küpsetusplaadile ja küpsetage 25 minutit (või kuni kuldne).
4. Kuumutage vahepeal kastrulis keskmisel kuumusel õli. Lisa küüslauk ja küpseta 1 minut. Sega juurde tomatikaste, tomatipasta, suhkur ja 1 tl soola. Lisa pepperoni vorstitükid ja sega läbi. Alanda kuumust madalaks ja hauta 10 minutit. Eemaldage tulelt ja segage Itaalia maitseainega.
5. Serveeri lillkapsa ampsud koos valmis kastmega. Maitsev!
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: healthyfamilyproject.com
Only registered users can comment.
Register or Login