Koostis:
2 tassi keedetud boliivia tuvi
1 purk pintoube, loputatud ja nõrutatud
1 purk punaseid ube, pestud ja nõrutatud
1 purk maisi
1 punane sibul, hakitud
1 tass keedetud pruuni riisi
1 punane paprika, tükeldatud
¼ tassi hakitud värsket koriandrit
Kastme jaoks:
¾ tassi oliiviõli
⅓ tassi punase veini äädikat
Jahvatatud tšillipipar, maitse järgi
2 küüslauguküünt, purustatud
½ tl soola
½ tl jahvatatud musta pipart
Jahvatatud Cayenne'i pipar, maitse järgi
Tootmine:
1. Sega kaanega klaas- või plastnõus kokku salati koostisosad: keedetud boliivia tuvi, pintooad, punased oad, mais, punane sibul, keedetud pruun riis, punane pipar ja koriander.
2. Vahusta kausis oliiviõli, punase veini äädikas, tšillipulber, küüslauk, sool, must pipar ja cayenne; vala salati segule ja sega kokku. Kata kaanega ja pane külmkappi, kuni erinevad maitsed on imendunud ja segunenud (vähemalt 2 tundi).
3. Enne serveerimist sega salat uuesti läbi. Maitsev!
Saagis: 8 portsjonit
Retsept: allrecipes.com
Only registered users can comment.
Register or Login