Mehhiko salat kinoaga

    140

    Koostis:


    2 tassi keedetud boliivia tuvi
    1 purk pintoube, loputatud ja nõrutatud
    1 purk punaseid ube, pestud ja nõrutatud
    1 purk maisi
    1 punane sibul, hakitud
    1 tass keedetud pruuni riisi
    1 punane paprika, tükeldatud
    ¼ tassi hakitud värsket koriandrit

    Kastme jaoks:

    ¾ tassi oliiviõli
    ⅓ tassi punase veini äädikat
    Jahvatatud tšillipipar, maitse järgi
    2 küüslauguküünt, purustatud
    ½ tl soola
    ½ tl jahvatatud musta pipart
    Jahvatatud Cayenne'i pipar, maitse järgi

    Tootmine:


    1. Sega kaanega klaas- või plastnõus kokku salati koostisosad: keedetud boliivia tuvi, pintooad, punased oad, mais, punane sibul, keedetud pruun riis, punane pipar ja koriander.
    2. Vahusta kausis oliiviõli, punase veini äädikas, tšillipulber, küüslauk, sool, must pipar ja cayenne; vala salati segule ja sega kokku. Kata kaanega ja pane külmkappi, kuni erinevad maitsed on imendunud ja segunenud (vähemalt 2 tundi).
    3. Enne serveerimist sega salat uuesti läbi. Maitsev!
    Saagis: 8 portsjonit
    Retsept: allrecipes.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login