Karob ja viigimarjad on suurepärane kombinatsioon!
Koostis:
1 tass kuivatatud viigimarju (150 grammi)
3/4 tassi mandleid (100 grammi)
1/2 tassi kuivatatud kookospähklit (50 grammi)
2 spl jaanileiva pulbrit
1 tl kaneeli
näputäis meresoola
2 supilusikatäit kookosõli
Tootmine:
1. Leota viigimarju kuumas vees 10 minutit, et see pehmeneks.
2. Pane viigimarjad koos ülejäänud koostisosadega köögikombaini ja blenderda ühtlaseks massiks.
3. Tõsta segu kaussi. Moodustage peopesade abil hammustusesuurused pallid.
4. Veereta pallikesi jaanipulbris veel veidi.
5. Tõsta pallid õhukindlasse anumasse. Aseta umbes tunniks külmkappi tahenema.
6. Hoida külmkapis kuni nädal.
Saagis: 24 palli
Retsept: nirvanacakery.com
Only registered users can comment.
Register or Login