Koostis:
4 keskmist peeti, kooritud ja lõigatud 2 cm kuubikuteks
3 tassi kuubikuteks lõigatud suvikõrvitsat (1 väike suvikõrvits)
3 värsket küüslauguküünt, hakitud
meresool ja jahvatatud pipar, maitse järgi
2 tl kuivatatud tüümiani
2 supilusikatäit oliiviõli
2 spl palsamiäädikat
2 supilusikatäit mett või puhast vahtrasiirupit
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Aseta küpsetusplaadile tükeldatud peet, kõrvits ja küüslauk.
3. Puista kõike meresoola, pipra ja tüümianiga.
4. Nirista peale õli, palsamiäädikat ja mett.
5. Sega kõik kätega korralikult läbi, seejärel laota ühtlaselt ahjuplaadile (üks kiht).
6. Rösti 25-30 minutit või kuni need on pehmed ja kuldsed (keera köögivilju poole küpsetamise ajal).
7. Enne serveerimist puista üle värske tüümianiga.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: cleanfoodcrush.com
Only registered users can comment.
Register or Login