Jõhvika-apelsini või

    Selle erilise võiga üllatate kindlasti oma külalisi!


    Koostis:


    1 tass ghee (ghee) võid, toatemperatuur
    1/3 tassi peeneks hakitud kuivatatud jõhvikaid
    Apelsinikoor (ühest värskest apelsinist)
    1/4 tassi mett või puhast vahtrasiirupit
    2 tl puhast vaniljeekstrakti
    väike näputäis meresoola


    Tootmine:


    1. Asetage ghee keskmisesse kaussi.
    2. Lisa peeneks hakitud kuivatatud jõhvikad, apelsinikoor, mesi, vanill ja meresool.
    3. Vahusta elektrimikseri (mikseri) abil ühtlaseks massiks.
    4. Tõsta või purki ja hoia kuni 2 nädalat külmkapis.
    5. Määri peale röstitud saiaviilu ja puista peale meresoolahelbeid – ideaalne hommikusöögiks!
    Saagis: 1 purk võid
    Retsept: cleanfoodcrush.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login