Selle erilise võiga üllatate kindlasti oma külalisi!
Koostis:
1 tass ghee (ghee) võid, toatemperatuur
1/3 tassi peeneks hakitud kuivatatud jõhvikaid
Apelsinikoor (ühest värskest apelsinist)
1/4 tassi mett või puhast vahtrasiirupit
2 tl puhast vaniljeekstrakti
väike näputäis meresoola
Tootmine:
1. Asetage ghee keskmisesse kaussi.
2. Lisa peeneks hakitud kuivatatud jõhvikad, apelsinikoor, mesi, vanill ja meresool.
3. Vahusta elektrimikseri (mikseri) abil ühtlaseks massiks.
4. Tõsta või purki ja hoia kuni 2 nädalat külmkapis.
5. Määri peale röstitud saiaviilu ja puista peale meresoolahelbeid – ideaalne hommikusöögiks!
Saagis: 1 purk võid
Retsept: cleanfoodcrush.com
Only registered users can comment.
Register or Login