Üleöö külmkapis hoidmine muudab need maitsvad batoonid veelgi maitsvamaks! Proovige järele!
Koostis:
1 tass mandlijahu
2 tassi magustamata hakitud kookospähklit
3 spl ghee (ghi) võid või rafineerimata orgaanilist kookosõli, sulatatud
1 tass mett või puhast vahtrasiirupit
1 tl vaniljeekstrakti
näputäis meresoola
1 purk magustamata kookospiima
1/2 tassi mandlivõid
1 tass tumeda šokolaadi laastud/laastud
1 tass hakitud pekanipähklit
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda ahjuvorm küpsetuspaberiga.
2. Segage kausis järgmised koostisosad (konsistents peaks meenutama "märja liiva"): 1 tass mandlijahu, 1 tass magustamata riivitud kookospähklit, 3 spl ghee (ghi) võid (või kookosõli), 3 spl mett (või puhast vahtrasiirup), 1 tl vaniljeekstrakti, näputäis meresoola.
3. Tõsta mass ettevalmistatud küpsetusvormi. Vajutage, et moodustada kindel ja ühtlane koorekiht. Küpseta eelkuumutatud ahjus 12-15 minutit või kuni see on kergelt kuldne.
4. Samal ajal vahustage kastrulis keskmisel kuumusel kookospiim (1 purk), mesi (pool tassi) ja mandlivõi (pool tassi). Vahusta ühtlaseks.
5. Määri saadud segu ühtlaselt koorikule. Puista peale šokolaaditükid, kookospähkel ja pähklid.
6. Küpseta ahjus 30 minutit.
7. Lase täielikult jahtuda, seejärel hoia üleöö külmkapis. Järgmisel päeval lõika soovitud suurusega kangideks.
8. Tihedalt külmkapis hoituna säilivad need batoonid ühe nädala.
Saagis: 16 portsjonit
Retsept: cleanfoodcrush.com
Only registered users can comment.
Register or Login