Need lihtsalt valmistatavad kurgihammustused sobivad suurepäraselt talvepuhkuseks!
Koostis:
2 suurt kurki
200 g kirsstomateid
200 g määritavat juustu, toasoe
150 g tavalist kreeka jogurtit
3 supilusikatäit värsket tilli, hakitud
2 supilusikatäit murulauku, hakitud
1 tl küüslaugupulbrit
1/2 tl sibulapulbrit
1/2 tl selleri soola
väike näputäis meresoola ja pipart
Tootmine:
1. Pane kaussi määritav juust, jogurt, till, murulauk ja maitseained. Sega korralikult läbi.
2. Viige see segu torukotti.
4. Lõika kurgid 1 cm paksusteks ringideks.
5. Lõika tomatid pooleks.
6. Aseta kurgiringid suurele taldrikule.
7. Kaunista iga kurgiring juustuseguga, peale aseta poolik kirsstomat (lõikepool all). Maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga. Maitsev!
Saagis: 12 portsjonit
Retsept: cleanfoodcrush.com
Only registered users can comment.
Register or Login