Koostis:
200 g värskeid datleid, kivideta
350 g mandleid
1 supilusikatäis kakaopulbrit
3/4 tassi (210 g) maapähklivõid
1 supilusikatäis valgeid chia seemneid
250 g vaarikaid
300 g siidist tofut
1 supilusikatäis vahtrasiirupit
Hakitud mandlid
Šokolaadikastme jaoks:
2 tl kookosõli, sulatatud
2 tl kakaopulbrit
Tootmine:
1. Sega datlid, mandlid, kakaopulber ja 1/4 tassi (70 g) maapähklivõid köögikombainis. Tõsta segu lusikaga ümmargusse koogivormi (põhi: 20 cm). Laota mass lusikaseljaga ühtlaselt laiali ning suru see vastu tassi põhja ja külgi. Laske seista umbes 30 minutit.
2. Prae väikeses potis keskmisel kuumusel segades läbi chia seemned ja 125 g vaarikaid. Tõsta kõrvale ja lase jahtuda. Tõsta lusikaga ahjuvormi.
3. Blenderda tofu, vahtrasiirup ja ülejäänud 140 g maapähklivõid puhtas köögikombainis ühtlaseks massiks. Tõsta lusikaga peale vaarikasegu ja silu pind. Tõsta 6 tunniks külmkappi (või kuni taheneb).
4. Šokolaadikastme valmistamine: vahusta kookosõli ja kakaopulber ühtlaseks.
5. Tõsta kook serveerimistaldrikule. Kõige peale tõsta maapähklivõi, ülejäänud vaarikad ja hakitud mandlid.
6. Enne serveerimist kaunista šokolaadikastmega. Maitsev!
Saagis: 8 portsjonit
Retsept: taste.com
Only registered users can comment.
Register or Login