Vegan vaarikakook

    Koostis:


    200 g värskeid datleid, kivideta
    350 g mandleid
    1 supilusikatäis kakaopulbrit
    3/4 tassi (210 g) maapähklivõid
    1 supilusikatäis valgeid chia seemneid
    250 g vaarikaid
    300 g siidist tofut
    1 supilusikatäis vahtrasiirupit
    Hakitud mandlid

    Šokolaadikastme jaoks:

    2 tl kookosõli, sulatatud
    2 tl kakaopulbrit

    Tootmine:


    1. Sega datlid, mandlid, kakaopulber ja 1/4 tassi (70 g) maapähklivõid köögikombainis. Tõsta segu lusikaga ümmargusse koogivormi (põhi: 20 cm). Laota mass lusikaseljaga ühtlaselt laiali ning suru see vastu tassi põhja ja külgi. Laske seista umbes 30 minutit.
    2. Prae väikeses potis keskmisel kuumusel segades läbi chia seemned ja 125 g vaarikaid. Tõsta kõrvale ja lase jahtuda. Tõsta lusikaga ahjuvormi.
    3. Blenderda tofu, vahtrasiirup ja ülejäänud 140 g maapähklivõid puhtas köögikombainis ühtlaseks massiks. Tõsta lusikaga peale vaarikasegu ja silu pind. Tõsta 6 tunniks külmkappi (või kuni taheneb).
    4. Šokolaadikastme valmistamine: vahusta kookosõli ja kakaopulber ühtlaseks.
    5. Tõsta kook serveerimistaldrikule. Kõige peale tõsta maapähklivõi, ülejäänud vaarikad ja hakitud mandlid.
    6. Enne serveerimist kaunista šokolaadikastmega. Maitsev!
    Saagis: 8 portsjonit
    Retsept: taste.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login