Koostis:
1 tass hakitud mandleid
1 pakk määritud juustu, sulatatud
50 g purustatud sinihallitusjuustu, toasoe
2 supilusikatäit hakitud värsket peterselli
2 spl täisrasvast vahukoort, toasoe
Puidust pulgad või hambaorkid
500 g punaseid või rohelisi seemneteta viinamarju, pestud ja nõrutatud
Tootmine:
1. Kuumuta ahi 150 kraadini. Jahvata mandlid köögikombainis. Asetage need küpsetusplaadile; küpseta kuni kuldpruunini (6-9 minutit), aeg-ajalt segades. Viige madalasse kaussi; lase veidi jahtuda.
2. Sega teises kausis määritav juust, sinihallitusjuust, petersell ja koor. Pista iga viinamarja sisse puupulk. Veereta iga viinamarja juustusegus ja seejärel mandlites. Enne serveerimist jahutage. Maitsev!
Saagis: umbes 50 viinamarja
Retsept: tasteofhome.com
Only registered users can comment.
Register or Login