Kaneeli pallid

    Need maitsvad kaneelimaitselised pallid kaunistavad teie pühadelauda!


    Koostis:


    2 munavalget
    225 g jahvatatud mandleid
    125 g tuhksuhkrut
    1½ tl jahvatatud kaneeli
    ½ tl vaniljeekstrakti


    Tootmine:


    1. Kuumuta ahi 160 kraadini ja vooderda suur ahjuplaat küpsetuspaberiga. Vahusta kausis munavalged. Sega spaatliga kõik ülejäänud koostisosad (v.a tuhksuhkur) ja näpuotsaga soola.
    2. Vormi niisutatud kätega hammustusesuurused pallikesed. Asetage ettevalmistatud küpsetusplaadile.
    3. Küpseta 20-30 minutit või kuni pallid hakkavad kergelt pruunistuma. Hoidke neid tähelepanelikult ja kontrollige poole küpsetamise ajal. Puista veel soojana üle tuhksuhkruga ja lase enne serveerimist jahtuda.
    Saagis: 20 palli
    Retsept: bbcgoodfood.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login