Koostis:
1 supilusikatäis sulatatud gheed
2 teelusikatäit teie lemmikvürtside segu
2 varssellerit
2 porgandit
1 suvikõrvits
½ tassi Radiant Mung Beans (Moong Dal, Mung Dahl)
3 tassi vett
1 tl soola
½ tl paprika maitseainet
3 supilusikatäit värsket hakitud peterselli
Värskelt jahvatatud must pipar
Tootmine:
1. Pese mungoad. Pese ja tükelda köögiviljad.
2. Kuumuta ghee suures potis ja prae vürtsisegu läbi.
3. Lisa köögiviljad, oad ja 3 tassi vett. Keeda madalal kuumusel 25 minutit. Eemaldage kuumusest ja laske 5 minutit jahtuda.
4. Lisa blenderis valmis supi mass ja sool, paprika, petersell ja pipar. Blenderda kõik ühtlaseks. Vajadusel lisa veel vett. Maitsev!
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: mapi.com
Only registered users can comment.
Register or Login