Jõulud kaneeli küpsised

    See krõbe kaneeli magustoit kaunistab teie pidulauda!


    Koostis:


    ⅓ tassi valget suhkrut
    ¾ tl jahvatatud kaneeli
    ⅛ tl jahvatatud kardemoni
    ¼ tassi valget suhkrut
    1 leht külmutatud lehttainast, sulatatud
    1 spl võid, sulatatud


    Tootmine:


    1. Segage väikeses kausis 1/3 tassi suhkrut, kaneeli ja kardemoni.
    2. Puista ülejäänud 1/4 tassi suhkrut küpsetuspinnale. Määri lehttainas tuhksuhkrule; rulli lahti 25x40 cm ristkülikukujuline kuju. Pintselda rullitud tainas sulavõiga, seejärel puista ühtlaselt valmis suhkruseguga.
    3. Alustades ristküliku pikemast servast, vormi tainas, rullides seda pikisuunas ümber täidise, peatudes ristküliku keskel.
    4. Korrake sama sammu ristküliku vastassuunalise pika servaga, peatudes uuesti keskel – selles punktis kohtuvad esimene ja teine ​​rull. Niisutage sõrm veega ja koputage mööda serva, kus kaks rullikut kokku puutuvad. Pane külmkappi ja hoia, kuni tainas on kergelt tihke (5-10 minutit).
    5. Samal ajal kuumuta ahi 190 kraadini. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
    6. Lõika jahutatud tainas poole sentimeetri paksusteks viiludeks; asetage need ettevalmistatud küpsetusplaadile 2 cm kaugusele.
    7. Küpseta küpsiseid eelkuumutatud ahjus, kuni need on kergelt pruunid ja krõbedad (umbes 12 minutit).

    Saagis: 24 küpsist
    Retsept: allrecipes.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login