Tofu köögiviljadega

    See on nii maitsev, et kui kord proovid, tahad seda kindlasti uuesti teha!


    Teil on vaja:
    2 x 400 g pakki tofut, nõruta ja lõika 2-3 cm kuubikuteks
    1 spl ghee võid
    2 tl seesamiõli
    2 supilusikatäit seesamiseemneid
    3 supilusikatäit sojakastet
    ½ sibulat, tükeldatud
    3 küüslauguküünt, hakitud
    1 spl hakitud värsket ingverit
    1 porgand, tükeldatud
    1 suvikõrvits, lõigatud 2-3 cm tükkideks
    2 tassi keedetud basmati riisi


    Tootmine:
    1. Sulata ghee keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisa tofu ja nirista peale üks supilusikatäis sojakastet. Sega kuni pruunistumiseni igast küljest.
    2. Lisa porgand, küüslauk, sibul ja ingver – küpseta üks minut.
    3. Lisa suvikõrvits ja ülejäänud sojakaste ning küpseta veel kaks minutit.
    4. Sega juurde seesamiseemned ja seesamiõli.
    5. Serveeri basmati riisiga. Kaunista seesamiseemnetega. Maitsev!
    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: mapi.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login