See on nii maitsev, et kui kord proovid, tahad seda kindlasti uuesti teha!
Teil on vaja:
2 x 400 g pakki tofut, nõruta ja lõika 2-3 cm kuubikuteks
1 spl ghee võid
2 tl seesamiõli
2 supilusikatäit seesamiseemneid
3 supilusikatäit sojakastet
½ sibulat, tükeldatud
3 küüslauguküünt, hakitud
1 spl hakitud värsket ingverit
1 porgand, tükeldatud
1 suvikõrvits, lõigatud 2-3 cm tükkideks
2 tassi keedetud basmati riisi
Tootmine:
1. Sulata ghee keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisa tofu ja nirista peale üks supilusikatäis sojakastet. Sega kuni pruunistumiseni igast küljest.
2. Lisa porgand, küüslauk, sibul ja ingver – küpseta üks minut.
3. Lisa suvikõrvits ja ülejäänud sojakaste ning küpseta veel kaks minutit.
4. Sega juurde seesamiseemned ja seesamiõli.
5. Serveeri basmati riisiga. Kaunista seesamiseemnetega. Maitsev!
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: mapi.com
Only registered users can comment.
Register or Login