Teil on vaja:
1 supilusikatäis oliiviõli
4-6 kanakintsu
1 sibul, peeneks hakitud
2 küüslauguküünt, purustatud
1-2 rosmariini oksa, peeneks hakitud
2 supilusikatäit tomatipüreed
2 loorberilehte
400 g kõrvitsat, lõigatud 3 cm tükkideks
2 x 400g purki kurnatud kikerherneid
Serveeri koos:
4 supilusikatäit jogurtit,
2 teelusikatäit harissa kastet,
viilutatud röstitud mandlid,
koriandri lehed
Tootmine:
1. Kuumuta õli madalas kaanega potis keskmisel-kõrgel kuumusel. Aseta kana nahk allapoole ja küpseta 8-10 minutit kuldpruuniks. Pöörake ja prae veel 5 minutit. Tõsta teisele pannile.
2. Lisa potti ülejäänud rasvale sibul ja alanda kuumust keskmisele. Küpseta 8 minutit, kuni see on pehmenenud, seejärel sega hulka küüslauk, rosmariin, tomatipüree ja loorberilehed. Keeda 2 minutit, seejärel lisa 600 ml vett, kraapides kokku kõik panni põhja külge jäänud osakesed ja segades. Lisa squash ja kikerherned, seejärel aseta kana nahk ülespoole. Kata kaanega ja hauta 40–45 minutit, kuni kana ja kõrvits on pehmed. Vajadusel lisage veidi vett või eemaldage kaas viimase 5-10 minuti jooksul, kui vedelikku on liiga palju.
3. Eemaldage kana pannilt ja tükeldage see, eemaldades naha. Tõsta kana pannile tagasi ja serveeri hautis.
4. Sega väikeses kausis jogurt, harissakaste ja näpuotsaga soola. Serveeri hautist röstitud mandlihelveste ja koriandriga.
Saagis: 3-4 portsjonit
Retsept: bbcgoodfood.com
Only registered users can comment.
Register or Login